Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Arcadis is partner geworden van Betoniek

5 december 2023

Arcadis, het toonaangevende internationale bedrijf dat ontwerp-, engineering- en adviesdiensten levert voor een duurzame gebouwde en natuurlijke omgeving, is per 1 december partner geworden van kennisplatform Betoniek, voor technologie en uitvoering van beton. Daarmee telt het partnernetwerk van Betoniek 22 partners.

Kwaliteit van leven verbeteren

Arcadis heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het bedrijf bestaat al sinds 1888, is actief in meer dan 70 landen en telt nu meer dan 36.000 architecten, data-analisten, ontwerpers, engineers, projectplanners en experts op het gebied van water, milieu, mobiliteit en gebouwen. De missie van Arcadis is de kwaliteit van leven verbeteren, door oplossingen te vinden voor urgente uitdagingen. Zoals de impact van klimaatverandering, toenemende verstedelijking, digitale transformatie.

 

Kennisuitwisseling

Arcadis is al sinds december 2018 partner van Cement, het kennisplatform over betonconstructies, dat evenals Betoniek een uitgave is van Aeneas Media, in opdracht van het Cement&BetonCentrum. Beide kennisplatformen vullen elkaar perfect aan als het gaat om vakinhoudelijke kennis over bouwen met beton.

 

Ook nuttig voor de constructeur

Het is een goede ontwikkeling dat Arcadis, en ook andere bedrijven met een sterk constructief profiel, niet alleen kennis(uitwisseling) over betonconstructies waarderen, maar ook juist over technologie en uitvoering van beton.

 

Het team van Betoniek heet Arcadis van harte welkom in ons mooie netwerk!

 

Bekijk de partnerpagina van Arcadis op Betoniek.nl, of ga naar het overzicht van het hele partnernetwerk Betoniek.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren