Platform over technologie en uitvoering van beton

Hakron introduceert de FunderingsRib

woe 8 feb 2017

Hakron, de producent en leverancier van producten voor beton- en woningbouw, introduceert tijdens de BouwBeurs in Utrecht de FunderingsRib. Het is een speciale afstandhouder voor ESB-poerbekisting en FSB-funderingsbekisting.

De FunderingsRib is een KOMO-gecertificeerde afstandhouder voor vuil werk, geschikt voor alle milieuklassen en speciaal ontwikkeld voor funderingsbekistingen. Het voldoet volledig aan de eisen zoals gesteld in de BRL 2817.

Omdat de FunderingsRib precies over het profiel van ESB-poerbekisting en FSB-funderingsbekisting valt, blijft het op de plaats zitten. Daarnaast is afstandshouder toepasbaar bij alle andere soorten (vuil werk) funderings- en wandbekisting. De FunderingsRib is ook het alternatief voor daar waar geen kunststof kan of mag worden toegepast en als vloer-afstandhouder geschikt bij harde ondergrond.

De speciale afstandshouder heeft een afmeting van 115 x 25 mm aan de zijde van het contactvlak met de bekisting en is leverbaar in vier bevestigings-varianten: zonder bevestiging, met draad, met enkele klem en met duoklem. De vier varianten zijn leverbaar in de dekkingen 30, 35 en 40 mm. Een hogere dekking is op aanvraag leverbaar.

afbeelding: De FunderingsRib toegepast bij FSB funderingsbekisting

Reacties

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren