Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Hendriks Groep

Hendriks Groep

Hendriks groep geeft beton haar vorm! De projecten van Hendriks groep zijn technologische hoogstandjes met een hart voor beton en gegoten in staal. In een betonwereld die steeds veranderd, zijn zij de stabiele factor. Dat lukt alleen door innovatief te blijven en door met heel veel trots en plezier aan projecten te werken. Gestart in 1850 als lokale smid en nu uitgegroeid naar een nationale en internationale speler met ruim 185 medewerkers in vaste dienst.

Hendriks groep bestaat uit vier bedrijven: Hendriks precon is de innovatieve partner voor stalen prefab betonmallen en infra bekistingen, Hendriks stalen bekistingtechniek is een gerenommeerde leverancier van stalen systeembekisting voor de woningbouw, Hendriks ruwbouw is de partner in het optimaliseren en realiseren van casco betonwerken en Hendriks plaatbewerking levert alle soorten plaat- en zetwerk met moderne, uiterst nauwkeurige lasersnijmachines en zetbanken.

Kennis delen en innovatie zit in ons DNA. Bij ons is iedere collega een belangrijke schakel in het proces naar een tevreden klant. Niet alleen intern, maar ook binnen ons netwerk en vakgebied. Logisch dus dat we ons graag aansluiten als partner bij Betoniek. Als Hendriks vinden we het essentieel om van elkaar te leren en nieuwe kennis en ervaringen te delen. 

content

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren