Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / B&R Groep

B&R Groep

B&R Groep

‘Niets is onderhoudsvrij!’, dat is de slogan van B&R Groep. Al 35 jaar is het bedrijf uit Zaltbommel gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Van het conserveren van bedrijfsgebouwen en de daarbij behorende installaties, zoals silo’s, tanks en transportbanden (van onder meer betoncentrales), tot het in goede conditie houden van losstaande projecten, zoals kunstwerken, bruggen en kranen.

 

Niets is onderhoudsvrij

Onderhoud is essentieel en zorgt voor meerwaarde. Het draagt bij aan een veiligere, prettigere en meer representatieve werkomgeving, met minder storingen, corrosie en productie uitval. Tijdig onderhoud aan silo’s en transportbanden van betoncentrales voorkomt hoge kosten door stilstand en zorgt ervoor dat grondstoffen en beton veilig en volgens plan op tijd op het eindpunt komen.

 

Integrale dienstverlening

Bedrijven die hun industrieel onderhoud toevertrouwen aan B&R Groep halen 35 jaar ervaring en vakmanschap in huis en worden van a tot z ontzorgd. De dienstverlening is breed: reinigen en coaten van betonnen vloeren en objecten, industrieel straal- en schilderwerk, bouwen en verbouwen, renovatie en restyling.

 

Certificeringen

B&R Groep beschikt over de VCA**2017/6.0 certificering, ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Die laatste certificering is voor een industrieel schildersbedrijf vrij uniek. Nieuw is de BRL-K746, voor gecertificeerd conserveren van drinkwaterleidingen en bassins. Achterliggend idee bij al deze certificeringen: het bieden van exclusiviteit en het maken van verschil in de branche, met industrieel onderhoud van hoge kwaliteit en behoud van installaties en gebouwen.

 

“Wij zien Betoniek als uniek platform waar de partnerbedrijven elkaar kunnen versterken door te doen waar eenieder goed in is. Als partner van Betoniek hopen wij bij te kunnen dragen aan de bewustwording van het belang van kwalitatief en planmatig onderhoud."

– H.J. Pootjes, directeur B&R Groep.

 

Betrokkenheid en maatwerk

B&R Groep werkt onder meer voor klanten als Van Nieuwpoort, Mebin, Dura Vermeer, Heijmans, LVNL en diverse opdrachtgevers in de petrochemie. Zij kiezen voor de betrokkenheid en maatwerkoplossingen waarmee B&R Groep zich onderscheidt in de markt. Daarbij wordt altijd gekeken naar de beste aanpak en mogelijke alternatieven die duurzamer zijn dan de standaard oplossingen en direct of op termijn voordeliger zijn.

content

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren