Verwacht: Standaard 16/19 Da's Sterk!

Betoniek Standaard 16/19 gaat over ultra-hogesterktebeton

 

De druksterkte is van oudsher de belangrijkste eigenschap van beton. De laatste decennia is er een spectaculaire ontwikkeling gaande met betrekking tot de hoogte van die druksterkte. Nieuwe inzichten en grondstoffen bieden ongekende mogelijkheden. Het is op dit moment mogelijk ultra-hogesterktebeton (UHSB) te vervaardigen met een druksterkte vergelijkbaar met die van staal. Maar niet alleen de druksterkte, ook andere eigenschappen van UHSB zijn veel beter dan die van traditioneel beton. In deze Betoniek gaan we in op het materiaal UHSB zelf, de samenstelling en eigenschappen ervan, de productie en de toepassingsmogelijkheden.

 

Betoniek Standaard 16/19 over ultra-hogesterktebeton verschijnt op 3 februari 2017. De uitgave is online te lezen

Zoeken in Betoniek Standaard

Specificeer uw zoekvraag in onderstaand formulier.

Over Betoniek Standaard

Betoniek is hét platform over technologie en uitvoering van beton. Onderdeel van het platform zijn twee vaktitels, Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad. Daarnaast biedt het platform een uitgebreide website, met onder meer nieuws en een compleet archief van alle artikelen. En verschijnt er tweewekelijks een nieuwsbrief met interessante informatie. 

In Betoniek Standaard staan kwaliteitsbepalende factoren centraal, zowel op het terrein van de productie van betonspecie en betonwaren, als op het terrein van verwerking op de bouwplaats. Ieder nummer van Betoniek Standaard wordt door leden van een deskundige en onafhankelijke redactie samengesteld en wordt nauwkeurig getoetst.

 

Betoniek Standaard verschijnt 4x per jaar.

Betoniek, platform over technologie en uitvoering van beton is een uitgave van Aeneas.
© 2017 www.betoniek.nl - alle rechten voorbehouden.